cashaca.be

Over Cashaca

Peter Loomans ontwikkelde de Cashaca boekhoudsoftware oorspronkelijk voor intern gebruik binnen zijn bedrijf Ravissant Technologies. Eind 2012 werd besloten de software publiek te maken zodat alle zelfstandigen in Belgiƫ Cashaca kunnen gebruiken.

Peter De Bruyn heeft 20 jaar ervaring als fiscalist-boekhouder. Tegenwoordig focust hij zich op de ondersteuning van freelancers via de website freelance.vlaanderen. Peter helpt gebruikers van Cashaca verder bij vragen over fiscaliteit en ondersteunt hen wanneer zij vragen hebben over de juiste manier van inboeken van minder frequent voorkomende transacties.

Ontstaansgeschiedenis

Cashaca werd in 2011 opgericht om softwaretoepassingen voor de vastgoedwereld te ontwikkelen met de websites Immoreus.be en Dinammo.be als eerste producten.

Tijdens de eerste maanden na de oprichting werden verschillende boekhoudpakketten geƫvalueerd maar alle pakketten waren te duur en te omslachtig. Deze pakketten waren duidelijk ontwikkeld door boekhouders voor boekhouders. Daarom werd er besloten om eigen boekhoudsoftware te ontwikkelen voor intern gebruik.

Vanaf het begin was de doelstelling om een eenvoudig en gebruiksvriendelijk pakket te ontwikkelen welke iedere zaakvoerder snel onder de knie kan krijgen.

Vandaag wordt Cashaca niet alleen gebruikt om onze eigen boekhouding te voeren maar hebben meer dan 1500+ zelfstandigen zich al aangesloten.

De toekomst

De verdere ontwikkeling van Cashaca wordt volledig gestuurd door zijn gebruikers. Om Cashaca zo krachtig, maar ook zo eenvoudig mogelijk te houden worden er enkel nieuwe functionaliteiten toegevoegd als onze gebruikers hiernaar vragen.

Aarzel dus niet om ons te contacteren met jouw vragen en opmerkingen